تولید قلب تپنده آب شیرین کن در یزد با حمایت بنیاد جهانی انرژی

ایسنا/یزد دبیر کل بنیاد جهانی انرژی ایران با اشاره به بی‎نیازی کشور از واردات فیلترهای آب شیرین‌کن با حمایت دفتر منطقه‌ای این بنیاد در ایران، گفت: این بنیاد می‎تواند امکان انتقال تکنولوژی‌های نوین به کشور در حوزه‎های مختلف را فراهم آورد.


«هادی هزارخانی» امروز چهارشنبه در جریان بازدید «میثم فرج‌الهی» مدیر مرکز مدیریت طرح‌های کلان و پیشران معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از یک شرکت دانش بنیان در شهرک صنعتی مهریز که اولین و تنها تولیدکننده فیلترهای غشایی اسمز معکوس(آب شیرین‌‎ها) در ایران است، اظهار کرد: دفتر منطقه‌ای بنیاد جهانی انرژی می‎تواند امکان انتقال تکنولوژی‌های نوین به کشور را فراهم کند چرا که این بنیاد وظیفه دارد نسبت به توسعه پایدار در جهان اقدام کند و انتقال تکنولوژی به کشورهای در حال توسعه می‌تواند به نوعی منجر به کاهش تولید کربن و آلایندگی‌ها و نیز مصرف آب  در سطح جهان شود.


وی ادامه داد: دفتر منطقه‌ای بنیاد جهانی انرژی در ایران اردیبهشت ۱۴۰۱ راه اندازی شد و اولین طرح این دفتر که در خردادماه کلید خورد نیز این شرکت دانش بنیان بود که با مشارکت بنیاد جهانی انرژی و سرمایه گذاری بخش خصوصی شکل گرفت و بعد از مدت یک سال و انتقال کامل تکنولوژی با برند desalt اتریش راه اندازی شد.


هزارخانی تولیدات این واحد را در زمینه غشاء اسمز معکوس یا همان ممبران آب شیرین کن‌ها جهت سیستمهای تصفیه آب دریاها و آب‌های لب شور خواند و گفت: تا قبل از فعالیت این واحد تمام ممبران مورد نیاز کشورمان از خارج از کشور تامین و منجر به خروج ارز زیادی از کشور می‎شد.


وی با اشاره به تولید مازاد بر نیاز کشور این محصول در واحد مذکور، گفت: در حالی میزان مصرف فیلتر در آب شیرین کن‌های کشور ۶۰ هزار عدد است که این واحد تنها در یک شیف کاری سالانه ۸۰ هزار فیلتر تولید می‌کند و هم اکنون با همکاری desalt اتریش تعداد ۲۰ هزار فیلتر سفارش صادارت به کشور مراکش را در دست تولید دارد.


دبیرکل بنیاد جهانی انرژی ایران گفت: البته با توجه به این که کشورهای حاشیه خلیج فارس بزرگترین مصرف کننده این فیلترها هستند، در حال رایزنی برای صادرات این محصول به کشورهای مذکور نیز هستیم و امیدواریم در آینده در حوزه تکنولوژی تصفیه آب نیز صاحب جایگاه در سطح جهان شویم.


هزار خانی در پایان گفت: خوشبختانه دفتر منطقه‌ای بنیاد انرژی در ایران طرحهای دیگری نیز در بخشهایی مانند ساختمان، لوله‌های جی‌آرپی و بخش درمان و سایرحوزه‌ها دارد که امیدواریم از طریق بنیاد بتوانیم امکان انتقال تکنولوژی‎های آنها به کشور و سرمایه گذاری در این حوزه‎ها را فراهم کنیم.

منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *