ایسنا/قم معاون حمل و نقل ترافیک شهرداری قم از تخصیص ۴۰ میلیارد تومان جهت پلهای عابر پیاده مکانیزه در قم خبر داد.
رضا خانهزاد یزدی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری قم در نشست خبری که امروز ۲۴ آذر ماه به مناسبت روز ملی حمل و نقل برگزار شد، بیان کرد: در سال جاری خط کشی طولی شوارع استان حدود ۹۰۰ کیلومتر و حدود ۴۵۰۰ متر مربع خط کشیهای عرضی در گذرگاههای مختلف به ویژه مدارس انجام شده است.
وی اظهار کرد: در استان قم ۵۲ تقاطع وجود دارد که در زمان خاموشیهای اخیر موجب نامنظمی در عبور و مرور خواهد شد لذا تا به امروز حدود ۳۰ تقاطع مجهز به برق اضطراری شده و تا پایان سال ۱۰ تقاطع دیگر هوشمند سازی خواهد شد.
معاون حمل نقل و ترافیک شهرداری گفت: در چهار ماهه نخست سال آینده کلیه تابلوهای راهنمای مسیر بروز خواهد شد که نبود تابلوی راهنما و عدم بروز رسانی آنها موجب سردرگمی شهروندان و زائرین نشود.
وی افزود: پارکینگ شرقی حرم مطهر و پارکینگ بهار همانند پارکینگ زائر هوشمند خواهد شد با هوشمندسازی این دو پارکینگ شهروندان با مراجعه به سامانه، از ظرفیت پارکینگهای مذکور قبل از مراجعه میتوانند آگاه شوند.
خانه زاد یزدی ادامه داد: ۴۰ میلیارد تومان جهت مکانیزه شدن پلهای عابر پیاده اختصاص داده شده است. حدود ۶۰ درصد تجهیزات خریداری شده وارد قم شده که انشاالله به مرور شاهد بهرهبرداری باشیم.
وی ادامه داد: کمیته فرهنگ شهروندی با دبیری شهرداری قم در حال برگزاری است که با کمک ارگانهای مختلف، جهت بهبود فرهنگ شهروندی اقدامات لازم انجام شود؛ در حال حاضر آموزش نزدیک ۲۰ هزار دانش آموز با استفاده از تیم آموزشی مجرب به صورت حضوری آموزش دیدهاند.
خانهزاد یزدی در خصوص سرویس معلولین گفت: سرویسهای ویژه معلولین در حال طراحی و اجرا است تا معلولین از طریق تماس تلفنی و یا از درگاه اینترنت بتوانند از این سرویسها استفاده کنند.
وی بیان کرد: ۱۰ دستگاه اتوبوس دیزل خریداری و وارد شهر قم شده است و تمام اتوبوسها مجهز به سیستم ارزیابی عملکرد بوده تا شهروندان با اسکن بارکد اتوبوس مربوطه نسبت به خدمات ارائه شده و از نحوه رانندگی و نظافت و غیره مورد ارزیابی قرار دهند.
خانهزاد یزدی تصریح کرد: مانیتورینگ جایگزین بازرسی فیزیکی در اتوبوس شده است؛ بازرسان با استفاده از سیستم مانیتورینگ عملکرد راننده و سرعت را مورد ارزیابی قرار میدهند.
معاون حمل و نقل شهرداری قم اشاره کرد: ونهای شهرداری در مناطقی که اتوبوس امکان خدمت رسانی ندارد فعالیت میکند تا در این مناطق مردم در استفاده از وسیله نقلیه عمومی بیبهره نمانند.
وی افزود: سال گذشته بازسازی ۱۴ اتوبوس انجام شده و در حال حاضر در حال خدمت رسانی هستند و تا پایان امسال حدود ۲۵ دستگاه اتوبوس با بازسازی ویژه وارد چرخه خدمات رسانی میشوند.
خانهزاد یزدی با اشاره به خدمات رایگان خودروهای برقی اطراف حرم حضرت معصومه(س) گفت: در حال حاضر ۶ دستگاه خودروی برقی در محدوده حرم در حال خدمت رسانی هستند که با خرید ۶ دستگاه دیگر خدمات رسانی به شهروندان و زائرین بهبود پیدا کند.
منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روزلینک مطالب دیگرآشنایی با گلدوزی رادمنش
Leave a Reply